Θάλασσες Και Βουνά!

Έχετε νιώσει ποτέ γεμάτοι ηρεμία, απλά κοιτάζοντας μια εικόνα, την θέα από ψηλά, ή ακούγοντας ήχους από την φύση; Έχετε αισθανθεί σαν τίποτα να μην σας βαραίνει, καθώς το απαλό αεράκι χαϊδεύει το δέρμα σας;

Κάποιες φορές, συμβαίνουν τόσα πολλά στην ζωή μας, που νιώθουμε πως δεν θα καταφέρουμε να τα διαχειριστούμε όλα. Δυμβαίνουν πράγματα που μας κάνουν να αισθανόμαστε τόσο έντονα πως βρισκόμαστε σε αδιέξοδο και αναρωτιόμαστε «Τώρα; Τι γίνεται τώρα;»

Ευχόμαστε, είτε να ανοίξει η Γη και να μας καταπιεί, είτε να βρεθεί μία λύση ως δια μαγείας που θα μας βγάλει από αυτή τη δύσκολη θέση.

Κρατάμε το μυαλό μας αφοσιωμένο στο ότι έχουμε κολλήσει και στο ότι δεν ξέρουμε τι να κάνουμε, τι να πούμε.

Ώσπου, σαν κάποιος να μας πάτησε το σωστό κουμπάκι, συνερχόμαστε! Μπαίνουμε σε εγρήγορση και αντιμετωπίζουμε την όποια κατάσταση κατάλληλα.

Ποιο είναι όμως αυτό το θαυματουργό κουμπάκι;

Ο κάθε ένας μας έχει διαφορετικό χαρακτήρα, άρα και διαφορετικό τρόπο να αντιδράει. Έτσι, μπορεί για κάποιον να χρειάζεται μια απλή βαθιά ανάσα για να συνέλθει. Πολλές φορές όμως αυτό που μας συνεφέρει, αυτό που μας επαναφέρει στην εγρήγορση, δεν είναι άλλο από το να χαλαρώσουμε πρώτα.

Να βγούμε στην αυλή να πιούμε έναν καφέ, να πάμε να περπατήσουμε στο πάρκο της γειτωνιάς μας, ή να πάμε μία εκδρομή, ένα ταξίδι.

Θα έχετε παρατηρήσει πόσο χαλαρωτική είναι η αίσθηση πως δεν υπάρχει κάτι που πρέπει να κάνουμε, παρά μόνο το τι θέλουνε να κάνουμε.

Όταν πέρνουμε ένα ρεπό από τις καθημερινές μας υποχρεώσεις!

Δεν αφήνουμε τίποτα να απασχολήσει το μυαλό μας και έτσι το ξεκουράζουμε και έτσι ηρεμούμε!

Και έπειτα, συνεχίζουμε πιο δυνατοί και έτοιμοι!

Advertisements

Δημοσιεύθηκε από

dimitrapyromali

Posts I create on my own, about inspirations from the daily life, responces to other blogs, "only greek", novels or part of novels (in greek) I write and photographs. I write texts, about the way we think and the way we act, as jumans.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s