Το Άλλο Μισό.

Λένε πως στην ζωή μας ψάχνουμε να βρούμε το άλλο μας μισό. Ξέρετε, αυτό το τέλειο πρόσωπο που είναι το ιδανικό για εμάς. Τον άνθρωπο που πάντα μας καταλαβαίνει και ξέρει κάθε στιγμή πως νιώθουμε και τι σκεφτόμαστε. Αυτό το ΤΕΛΕΙΟ πρόσωπο, το άλλο μισό. 

Έχετε σκεφτεί ποτέ, ότι ψάχνουμε με λάθος κριτήρια, σε λάθος τόπο και με μια λάθος πρότυπη εικόνα; Γιατί να ψάχνουμε έναν άνθρωπο, τον άνθρωπο, που είναι το άλλο μας μισό;; Και αν αυτό που χρειαζόμαστε δεν είναι ένας άλλος άνθρωπος; Αν αυτό το ιδανικό για τον κάθε ένα από εμάς δεν είναι αυτό που εμείς φανταζόμαστε;

Θέλω να πω… Πως είναι δυνατόν να βρούμε τον τέλειο άνθρωπο όταν είναι αδύνατο να υπάρξει ΤΕΛΕΙΟΣ άνθρωπος; Ακόμα και να υπήρχε, δεν θα μας αρκούσε. Δεν θα ήταν στα δικά μας μάτια ο τέλειος! Γιατί; Γιατί μόνο οι ίδιοι μπορούμε να γνωρίζουμε ΑΚΡΙΒΩΣ αυτό που θέλουμε και αυτό το οποίο μπορεί να μας κάνει ευτυχισμένους. Άρα, γιατί δεν ψάχνουμε αυτό το «άλλο μισό» μέσα μας; ΜΕΣΑ ΜΑΣ. Γιατί περιμένουμε κάποιος ΑΛΛΟΣ να μας κάνει ευτυχισμένους και δεν το κάνουμε οι ίδιοι για εμάς; Γιατί δεν αγαπάμε αρκετά τον εαυτό μας (χωρίς φυσικά υπερβολές, όλα θέλουν όρια) και να δώσουμε εμείς στους εαυτούς μας αυτό που χρειαζόμαστε!

Μέσα μας είναι το «άλλο μας μισό» γιατί πολύ απλά, είμαστε ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟΙ άνθρωποι και το μόνο που χρειαζόμαστε στην πραγματικότητα είναι να το ΔΟΥΜΕ! 

 

Advertisements

Δημοσιεύθηκε από

dimitrapyromali

Αποσπάσματα από μυθιστορήματα - νουβέλες που γράφω η ίδια. Κανένα απόσπασμα δεν μπορεί να αντιγραφεί - χρησιμοποιηθεί, χωρίς την συγκατάθεσή μου. (Η κοινοποίηση επιτρέπεται ευχαρίστως). Excerpts from novels (In Greek) I write myself. No passage can be copied - used without my consent. (Notification happily allowed). Ακόμη, δημοσίευση μικρών κειμένων από τις "καθημερινές" και γενικές μου εμπνεύσεις. Also, posts about my daily inspirations.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s