Μυρωδιά Καλοκαιριού.

Πλησιάζει το καλοκαίρι. Ο ήλιος χαρίζει την παρέα του όλο και πιο πολλές ώρες. Το κρύο μοιάζει να το έδιωξαν τα χελιδόνια, σαν ήρθαν. 

Βγαίνω έξω και παίρνω μια βαθιά ανάσα. Νιώθω το οξυγώνο να εισέρχεται στους πνεύμονές μου. Μια γλυκιά ανατριχίλλα λούζει το κορμί μου καθώς με αγγίζει το δροσερό αεράκι.

Μόλις ησυχάζει το αεράκι, νιώθω την ζεστασιά του ήλιου. Μαρτυράει πόσο λίγος καιρός έχει μείνει για το καλοκαίρι. Περπατάω στο δρόμο και νιώθω την μυρωδιά της θάλασσας. Και ας μην είναι κοντά μου. Μυρίζω το άρωμα της αντι-ηλιακής κρέμας και θέλω να παρατήσω ότι κάνω και να πάω στην παραλία. Ξέρω πως είναι νωρίς ακόμα για να βουτήξω στα καταγάλανα νερά.

Μυρίζει τόσο όμορφα όμως. Είναι τόσο γλυκιά η αίσθηση από την άμμο στα πόδια. Μπορώ να κάθομαι ώρες κάτω από τον ήλιο, με μόνο ως τον αστράγαλο τα πόδια μου στο δροσερό νερό της θάλασσας.

Advertisements

Δημοσιεύθηκε από

dimitrapyromali

Posts I create on my own, about inspirations from the daily life, responces to other blogs, "only greek", novels or part of novels (in greek) I write and photographs. I write texts, about the way we think and the way we act, as jumans.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s