Έκτη Αίσθηση!

Πόσες φορές έχουμε νιώσει αυτό το προαίσθημα , ότι κάτι πρόκειται να συμβεί και έχουμε αλλάξει γνώμη τελευταία στιγμή, γιατί σαν κάτι να μας έλεγε «Δεν πρέπει! Δεν είναι καλή ιδέα!» ..Πόσες φορές έχουμε πιάσει τον εαυτό μας να αποφασίζει σύμφωνα με το «ένστικτο» λες και είναι αυτό το μικρό ανθρωπάκι μέσα στο μυαλό μας που μας μιλάει και μας λέει πότε πρέπει να πούμε «ναι» και πότε «όχι».

(…)

Η Λυδία όμως ήταν αποφασισμένη! Ήθελε να έχει μια ήρεμη ζωή! Για αυτό και είχε φύγει μακριά από όλους! Ήταν η εξαίρεση μέσα στην οικογένεια από όταν γεννήθηκε! Γενικά η οικογένειά της ήταν πολύ ιδιαίτερη. Είχαν όλοι κάποιες ιδιαιτερότητες. Άλλοι μπορούσαν να καταλάβουν πάντα αν τους έλεγες αλήθεια ή ψέματα, άλλοι ήταν εντελώς χειριστικοί με τους άλλους χωρίς καν να τους αντιλαμβάνονται, άλλοι μπορούσαν να σε κάνουν να φας κόλλημα μαζί τους είτε φιλικά είτε ερωτικά απλά με μία ματιά, χωρίς να θεωρούνται καν γόηδες. Η Ρεγγίνα ήταν η χειρότερη περίπτωση. Ήταν η κακή επιρροή όπως και αν το πάρει κανείς! Μπορούσε να βάλει φιτιλιές και γενικά να παρασύρει σε πολύ κακές συνήθειες και πράξεις τους άλλους! Η Λυδία όμως ήταν η εξαίρεση! Όχι γιατί δεν είχε κάποια ιδιαιτερότητα, αλλά αντιθέτως, επειδή είχε την πιο ισχυρή ιδιαιτερότητα! Είχε την έκτη αίσθηση! Και όχι μόνο! Η Λυδία μπορούσε κάλλιστα να θεωρηθεί μάγισσα από ένα κοινό μυαλό. Όμως δεν ήταν! Απλά γεννήθηκε με την ικανότητα να χρησιμοποιεί το 100% του εγκεφάλου της! Όχι πως είχε εξασκηθεί όμως σε αυτό! Ήταν αντίθετη σε οποιαδήποτε ιδιαιτερότητα! Δεν της άρεσε να ελέγχει και να χρησιμοποιεί τους άλλους και πόσο μάλλον να παραποιεί γεγονότα και καταστάσεις!

Η «Έκτη Αίσθηση» είναι μία νουβέλα φαντασίας, η οποία διαδραματίζεται σε μία άλλη διάσταση. Μιλάμε για ανθρώπους που έχουν διαφορετικό τρόπο ζωής, χάρη σε κάποιες ιδιαιτερότητες – ικανότητες που διαθέτουν. Η Λυδία, η πρωταγωνίστρια, είναι αντίθετη σε αυτή την νοοτροπία των ιδιαιτεροτήτων και αντιμετωπίζει αρκετά προβλήματα στην ζωή της λόγο αυτού, γιατί η ίδια διαθέτει την πλήρη ιδιαιτερότητα – ικανότητα να ελέγχει το 100% του εγκεφάλου της. 

Advertisements

Δημοσιεύθηκε από

dimitrapyromali

Posts I create on my own, about inspirations from the daily life, responces to other blogs, "only greek", novels or part of novels (in greek) I write and photographs. I write texts, about the way we think and the way we act, as jumans.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s