Το ηλιοβασίλεμα!

Ο ήλιος χαμηλώνει τα βλέφαρά του και παραδίνεται στις φλόγες του ουρανού. Τα χρώματα χορεύουν γύρω του. Τα τελευταία τραγούδια των πουλιών σχηματίζουν ένα είδος χωροδίας με την μελωδία από τα τζιτζίκια!

Το αεράκι που τρυπώνει από το τζάμι του αυτοκινήτου αναταράσει τα μαλλιά σου. Έχεις φτάσει στην κορυφή του βουνού. Όλα είναι τόσο ήσυχα εκεί πάνω! Ανοίγεις την πόρτα και βγαίνεις από το αυτοκίνητο. Νιώθεις να ξεχυλίζεις από οξυγόνο!

Ένα διάπλατο χαμόγελο μαρτυράει πόσο το απολαμβάνεις. Στέκεσαι μόλις δυο βήματα από το κενό. Νιώθεις απέραντη ελευθερία. Δεν υπάρχει φόβος μέσα σου.

Πεδιάδες φτάνουν ως το πιο μακρινό σημείο που φτάνει το βλέμμα σου. Καταπράσσινες, με μερικά δέντρα ανάμεσά τους. Καθώς ο ήλιος κρύβεται, ο ουρανός παίρνει ένα βαθύ κόκκινο χρώμα. Ξέρεις ότι πρέπει να γυρίσεις στο αυτοκίνητό σου. Μένεις για λίγο ακόμα όμως, να θαυμάσεις το υπέροχο θέαμα!

Το ηλιοβασίλεμα! 

Advertisements

Δημοσιεύθηκε από

dimitrapyromali

Αποσπάσματα από μυθιστορήματα - νουβέλες που γράφω η ίδια. Κανένα απόσπασμα δεν μπορεί να αντιγραφεί - χρησιμοποιηθεί, χωρίς την συγκατάθεσή μου. (Η κοινοποίηση επιτρέπεται ευχαρίστως). Excerpts from novels (In Greek) I write myself. No passage can be copied - used without my consent. (Notification happily allowed). Ακόμη, δημοσίευση μικρών κειμένων από τις "καθημερινές" και γενικές μου εμπνεύσεις. Also, posts about my daily inspirations.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s