Καθώς τα Μάτια Κλείνουν

Στεκόσουν μια ανάσα μακριά του. Το βλέμμα σου καρφωμένο επάνω του. Έμοιαζες ανήμπορη να αντιδράσεις. Να κάνεις κάτι. Να φωνάξεις. Και εκείνος εκεί, ακίνητος. Το βλέμμα του μαρτυρούσε πόσα ήθελε να πει. Και υπήρχαν άλλα τόσα που δεν πρόλαβε να κάνει.

Κόσμος αρχίζει να μαζεύεται…

Γονατίζεις από πάνω του και ίσα που τα δάχτυλά σου ακουμπούν το πρόσωπό του. Σου ψυθιρίζει «Φοβάμαι»… Μερικά δάκρυα χαϊδεύουν το πρόσωπό σου, ενώ μέσα σου γκρεμίζεται ο κόσμος! » Μη φοβάσαι… Σε αγαπάω!» του απαντάς. Αποκτά μία έκφραση ανακούφισης και μοιάζει τόσο ήρεμος. Κλείνει τα μάτια του για τον τελευταίο και πιο μακρύ του ύπνο! Κοιτάζεις τα χέρια σου που έχουν ακουμπίσει στο σώμα του και έχουν βαφτεί κόκκινα. Ξεσπάς σε κλάματα, ενώ ένα έντονο ρίγος διαπερνάει το κορμί σου. Η φωνή σου έχει εγκλοβιστεί και το κλάμα σου είναι βουβό! Το ασθενοφόρο μόλις που έχει φτάσει. Σε σηκώνουν και σε απομακρύνουν από εκείνον! Ξαφνικά η φωνή σου αρχίζει να ακούγεται, το κλάμα δεν είναι πια βουβό… Ξεσπάς φωνάζοντας, κατηγορώντας ότι και όποιον έφταιξε. Ο δρόμος, ο δεύτερος οδηγός, εσύ η ίδια που τον άφησες να ανέβει στην μηχανή… Που δεν τον προστάτεψες! Και δεν πρόλαβε καν να φύγει από το σπίτι. Δεν πρόλαβε να ακούσει τον ήχο της μηχανής του. Δεν πρόλαβε…

 

Καληνύχτα σας, με μία ακόμη βραδινή έμπνευση!

Advertisements

Δημοσιεύθηκε από

dimitrapyromali

Αποσπάσματα από μυθιστορήματα - νουβέλες που γράφω η ίδια. Κανένα απόσπασμα δεν μπορεί να αντιγραφεί - χρησιμοποιηθεί, χωρίς την συγκατάθεσή μου. (Η κοινοποίηση επιτρέπεται ευχαρίστως). Excerpts from novels (In Greek) I write myself. No passage can be copied - used without my consent. (Notification happily allowed). Ακόμη, δημοσίευση μικρών κειμένων από τις "καθημερινές" και γενικές μου εμπνεύσεις. Also, posts about my daily inspirations.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s